Kenuszállítás Budapesten és Magyarországon

Nálunk könnyedén megoldható a kajakok és kenuk szállítása.

Írd meg nekünk a kiinduló és megérkezési állomásodat, és mi 4-8 fős gépkocsik, illetve könnyű kenuszállító utánfutók segítségével megoldjuk a fuvart.

A kajak-kenu szállító utánfutóinkban akár a túra felszerelés is elhelyezhető.

 

Szállítási kapacitás 1 körre: 1-10 db TC 4 kenu. Például 8 db komfort négyes és 2 db keresztmerevítős kenu.

Fix szállítási díjaink: 1-10 db TC 4 kenu erejéig 1 fordulóban Kajak és Kenu bérlés esetén:

  • Rajkára és Dunakilitibe: 99.000 Ft
  • Mosonmagyaróvárra: 89.000 Ft
  • Győrbe: 79.000 Ft
  • Komáromba: 69.000 Ft
  • Esztergomba: 59.000 Ft
  • Visegrádra: 49.000 Ft
  • Dunabogdányba: 39.000 Ft
  • Leányfaluba: 29.000 Ft
  • Szentendrére: 25.000 Ft

 

Egyéb helyekre a kenu szállítás díja 250 Ft/km, amely az oda-vissza útra egyaránt értendő és minimum 200 km kifizetendő. A fel és lerakodás díját nem tartalmazza.

 

Kenuszállító utánfutó bérlés

Üresen 25.000 Ft/db/nap a tréler bérlési díja

Legalább 4 db bérelt kenuval 19.000 Ft/db/nap + a kenuk és egyéb felszerelések bérleti díja

Biztosítási, autópálya díjat, normál kopáson túli vagy harmadik félnek okozott károkat, bírságok térítését nem tartalmazza. Utánfutónként min 50.000 Ft kaució letétele kötelező!

Kenuszállító trélerünk legalább 1000 kg önsúlyú, min 80 LE erős, vizsgáztatott vonóhorgos kocsival és “B” jogsival már igénybe vehető, vontatási tapasztalt + 2 éves jogosítvány megléte esetén.

 

Egyéb szolgáltatások:

Hajó rakodási díja 3.000 Ft/db/alkalom (szabad rakodó kapacitás függvényében)

A nyitvatartási időn túli (9-18 óra közt) eszköz vissza hozatal / elviteli igény esetén minden megkezdett órára 4.000 Ft késedelmi/nyitási díjat számlázunk ki bérlőnként.

Amennyiben tehát a normál 18 órás zárás helyett csak 18.30-ra sikerül leadni az eszközöket tisztán, abban az esetben 4.000 Ft/bérlő késedelmi díj fizetésére tartunk igényt, amely helyben fizetendő. Ugyanez vonatkozik a nyitás előtti (9.00) elvitelre is.

 

A bérléshez kérjük az érvényes forgalmit és jogosítványt + lakcímkártyát bemutatni, papírokat kitölteni – megjelölve az elvitel pontos idejét.

 

Lemondási feltételek: lefoglalt kapacitás visszamondása minimum 20% lemondási díjjal jár, egyéb feltételek: https://indian-vizitura.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

További részletek a kajak és kenubérlési feltételek oldalon.

A felszereléseket kizárólag az érvényes közúti közlekedési szabályok és vonatkozó rendelkezések betartása mellett lehet használni.

A változtatás jogát fenntartjuk!

A tréler bérlést olyanoknak tesszük csak lehetővé, akiknek van gyakorlati tapasztalata és nem áll korlátozás alatt a jogosítványuk.

A szerződéshez érvényes személyi, lakcímkártya, és vezetői engedély szükséges – cégek esetén az adószám és a cím is.

Egyes utánfutóinkhoz “E” kiegészítő kategória kell, ha a vonó jármű legnagyobb megengedett össztömege meghaladja a 2400 kg-ot.

A kajak és kenuszállító utánfutóinkhoz – ha szükséges-  az autópálya matricát vásárold meg, amelyet köteles vagy bemutatni számunkra.

A jelenlegi szabályozás szerint az “U” matricát a 7 fősnél nagyobb, vagy teherautó besorolású járművekre előre meg kell venni.

Indulás előtt tájékozódj: www.autopalya.hu