Adó 1% és támogatás

Adó egy százalék támogatás

Adó 1% és támogatás
Életre szóló élményeket adunk gyermekeknek.

Az Óbudai Sportegyesület 1997 óta vízitúrákat, nyári sport táborokat és ingyenes oktatásokat szervez a vízi sportolási és nyári élmény lehetőségek iránt érdeklődő gyermekek számára.

Evezőseink a napsütötte Duna partra érkezve a zöldellő természetben találják magukat. Itt a mesterséges környezet, a bezártság és a képernyők helyett sok új barátot és egy igazi kalandokkal teli vízi világot találhatnak.

Szorgalmi időben iskolásokkal és óvodásokkal szállunk vízre, ahol résztvevőink eddig is ezerszám tapasztalhatták meg a természet szépségeit, élvezhették a hajós kalandozás izgalmait.

A sokszor költségmentesen, vagy kedvezményesen igénybe vehető, hiánypótló programok forrását főleg a támogatások és az adó 1%-os felajánlások adják!

 

Segítsd adód egy százalékával a kicsiny evezős csemetéket!

Adószámunk az 1%-os felajánláshoz: 19802783-1-41

Nevünk (csak a NAV adatbázisában): OBUDAI SPORTEGYESÜLET

Kérjük figyeljen a név helyes feltüntetésére, köszönjük!

Inkább eszközökkel, szolgáltatás átadással, esetleg konkrét pénzügyi adománnyal támogatná az evezős gyermekeket?

Nincsen vele egyedül! Kérjük, hogy keressen minket elérhetőségeinken!

Támogatóink:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
Budapest Főváros Önkormányzata
Óbuda Sport Kft.

Tagok, magánszemélyek, szülők és önkéntesek

Visszajelzések, vélemények

Kedves „Indián” és „Kis Indián” Óbudai SE!
Ezúton szeretném megköszönni a kisfiam, Gábor nevében is a szép és hasznos elmúlt hetet! A fiam remekül érezte magát Önöknél, ahogyan a nagyszülőktől – akik vitték – megtudtam, hogy a szervezés a minden képzeletet felülmúló számú lurkó ellenére is gördülékeny volt. Számomra meglepetés volt, hogy ez nem csak 1-1 órás lehetőség, hanem egész napos-hetes foglalkozás, ahol a gyereket maximális biztonságban és tartalmas programban tudhattuk. Isten áldja magukat!

Zsuzsa, 34 éves

Kedves Indián és Kisindián!
Örülünk, hogy gyermekeink tavaly és idén is egy-egy tartalmas hetet tölthettek táborukban! Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket Önöknek és minden kedves segítőjüknek áldozatos munkájukért.
Üdvözlettel:

Tamás és Patrícia (Tivadar és Lénárd szülei)