Budapesti napközis nyári táboraink díjai és feltételei 2020-ban

Nyári táborainkba elsősorban hetijeggyel vagy helyszíni napijegy vásárlásával tudsz eljönni.

Kétféle szolgáltatási szint közül választhatsz: alap vagy élmény csomag.

A heti program ténylegesen egy szabadidősportos kajak-kenu edzésnek felel meg, amely sport oktatást is tartalmaz.

A program díjának befizetésével a táborozó gyermekednek az Óbudai Sportegyesület pártoló tagjává való felvételedet is kéred egyben, vagy érvényes tagság esetén annak meghosszabbítását kéred.

A meghirdetett árak a 2020. évi 6.000 Ft / fő pártolói tagdíjat már tartalmazzák.

A táborban való részvétellel egyidejűleg a résztvevőd az Óbudai Sportegyesület pártoló tagjává válik, amely 2020. december 31-ig tart.

Az Egyesület alapszabálya a vízitelepen kifüggesztésre került, illetve kérésre elküldjük.

 

Hetijegy: Hétfőtől-péntekig érvényes a kiválasztott dátumra (alap vagy élmény)

 

Alap díjcsomag kedvezményes ára étkezés nélkül: 19.000 Ft/fő/hét

 

Tartalma:

 • Éves pártolói tagdíj: 6.000 Ft

 

 • túrakenu oktatás, vizsgázás (9.000 Ft)

 

 • profi hajós felszerelés használata (12.000 Ft)

 

 • vízitelepi játékok / csocsó, társasjáték, kártya / (ingyenes)

 

 • pénteki vízitúra részvétel (6.000 Ft)

 

 • Strandfürdős vízicsata gyermekeknek /ha jó az idő/ (ingyenes)

 

 • félnapos strand látogatás /ha jó az idő/ (3.000 Ft)

 

 • 1 db tábori póló a hírlevél feliratkozóknak a készlet erejéig ingyenesen (egyéb esetben 1900 Ft)

 

Az alap csomag szolgáltatásai összesen: 36.000 Ft (+ ingyenes póló hírlevél kérése esetén). Éves pártolói tagdíjjal a fenti kedvezményes 19.000 Ft-os ár fizetendő.

 

Élmény díjcsomag étkezés nélkül: 23.000 Ft/fő/hét

Az alap csomag szolgáltatásai mellett pluszban tartalmaz:

 • kreatív foglalkozást /rajzolás, festés, saját tárgy elkészítés/ (5.000 Ft)

 

 • “Rabszolgályás” motoros hajózást a Dunán (ingyenes)

 

 • tengeri / túra kajak oktatást egy kör erejéig (5.000 Ft)

 

Az élmény díjcsomag szolgáltatásai összesen: 46.000 Ft (+ ingyenes póló hírlevél kérése esetén). Éves pártolói tagdíjjal a fenti kedvezményes 23.000 Ft-os ár fizetendő.

Aki nem szeretne pártoló tagnak belépni, az a kedvezmények nélküli árakon tudja igénybe venni táborainkat.

 

Napijegy: Hétfőtől-péntekig 1 napra érvényes. Hetijegy mellé nem szükséges megvenni.

Ára: 8.000 Ft/fő/nap

A napijegy az alap csomag szolgáltatásait tartalmazza az igénybevételi nap tematikájának megfelelően. Azoknak jó, akik csak 1 napra tudnak lejönni.

 • Az alapcsomag sportoktatási és felszerelés használati szolgáltatásait tartalmazza. Az aznapi tematikának megfelelő programokon lehet vele részt venni.

 

 • E-mailes regisztráció és annak visszaigazolása után a helyszínen vásárolható meg.

 

 • Napijegy vásárlás esetén nem tudunk étkezést biztosítani!

 

 • Tagsági belépés nélkül a napijegy ára: 12.000 Ft/fő

 

Étkezés minden tábori héten hétfőtől-csütörtökig: 6.000 Ft/fő / 4 nap
 • Tartalmaz: 1 főre 2 fogásos normál gyermek ebéd menüt melegítéssel / hűtéssel / hulladék lerakással + egyszer használatos evőeszközöket 1 szett/nap/fő

 

 • Felár nélkül tudunk különféle mentes (glutén, tej, laktóz, tojás – szállítja a Dr. Séf.) vagy vegetáriánus étrendeket biztosítani.

 

 • Az étlapot a táborok előtt 1 héttel tesszük közzé, rendelést is a tábor előtt 1 hétig tudunk felvenni.

 

 • Az étkezést kizárólag hétfőtől csütörtökig áll módunkban megrendelni, amelyet a tábori jelentkezéssel egyidejűleg kérünk befizetni.

 

 • A pénteki vízitúra mindenkinek önellátásos.

 

 • A telepen fiú-lány kézimosdó van szappannal és kézfertőtlenítővel a kézmosáshoz, illetve külön ivóvízvételi lehetőség az udvarukon mindenki számára.

 

Kedvezmények:

E-kommunikációs kedvezmény:

 • Aki feliratkozik a hírlevelünkre a nyári tábor jelentkezés kapcsán, annak ingyenesen adjuk a készlet erejéig a tábori pólót.
  Feltétele a hírlevél kérése a jelentkezésnél, és az oldalunk bejelölése a facebookon (akinek van facebook regisztrációja)

 

 • A megadott E-mail cím darabszámtól függetlenül 1 résztvevőre – 1 kedvezményt adunk a készlet elfogyásáig.

 

 • egyéb esetben 1.900 Ft/db a tábori póló ára.

 

Kupon kód kedvezmény:

 • Testvér kedvezmény:  Webshopos vásárlásnál 2 főtől már igényelhető a nyári táborra. Értéke 1.000 Ft / vásárlás egy naptári évben egyszer.

Írd be a webshopos vásárlásodnál ezt a kuponkód mezőbe: testverkedvezmeny

vagy

 • III. kerületi lakossági kedvezmény: Óbudán laksz? Nálunk jó helyen jársz, mert egy évben egyszer 1.000 Ft / vásárlás kedvezményt tudunk biztosítani neked!

Írd be a webshopos vásárlásodnál ezt a kuponkód mezőbe: obudaivagyok

Általános kedvezményünk az óbudai lakosság részére, amely fejenként egy évben egyszer az érvényes lakcímkártya bemutatásával fogadunk el.


 

Fakultatív költségek:

 • Pénteken, a vízitúrán önellátás van, arra a napra mindenki maga gondoskodik az enni-innivalóról.
 • Zsebpénz, napi 1-1 édességre – ha szeretnének vásárolni
 • Biztosítási díjak
 • Saját felszerelés vásárlása (a becsatolható vízálló strand szandál a jó, mert a papucsot elviszi a víz)

 

Jelentkezés és részvétel feltételei:

Az összes szabályzat és a vonatkozó törvényi rendelkezések betartása minden résztvevőre kötelező: Általános Szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend (házirend) Hajózási Szabályzat (HSZ), kiegészítő feltételek (KF), Óbudai SE alapszabálya (alapszabály), Szülői-résztvevői nyilatkozat, Járványügyi tájékoztató és az online jelentkezés feltételei.

1. Jelentkezés, szükséges okmányok, nyilatkozatok

A programokra a weboldali regisztrációs folyamat felhasználó által történő sikeres elvégzése után, a webshopos jelentkezési és külön excel táblázat hiánytalan kitöltésével lehet jelentkezni.

A jelentkezési lap kitöltését és beérkezését a regisztrációnál megadott címre küldött automatikus E-mail üzenettel igazoljuk vissza. (Nézd meg  spam / levélszemét / promóciók mappában is)

Az online jelentkezési lap kitöltése után töltsd le a szülői/résztvevői jognyilatkozatot, és 4 napnál nem régebbi dátummal hozzátok el a táborba a regisztrációhoz az eredeti, aláírt dokumentumot.

 

2. Fizetési feltételek, határidők, ügyintézési és egyéb költségek

Amennyiben a jelentkezés megtörtént, de a díjak kiegyenlítése nem, abban az esetben várólistára kerül a résztvevőd. A várólistáról 1 hét után, de legkésőbb a tábor előtt 14 nappal töröljük, amelyről értesítést küldünk E-mailben.

A nyári tábor és a vízitúra díjakat a webshopos rendelés visszaigazolása után 2 napon belül kell befizetni, de legkésőbb a tábor kezdete előtt 14 nappal.

Részletfizetés, utólagos fizetés nem lehetséges. Téves utalás esetén a különbözetet visszautaljuk 30 napon belül, utalásonként 2.000 Ft banki utalás költségtérítési díj kiszámlázása mellett.

 

3. Kedvezmények

Kedvezményeinket (E-kommunikációs, testvér, kupon ) a webshopos vásárlásnál lehet beváltani.

Az igénylés elmaradása esetén (nem kérte a résztvevő) a normál árakon vehetőek igénybe táboraink, utólagosan nem tudjuk módosítani a megrendelést.

 

4. Lemondás, átjelentkezés és kártérítés

A törvény szerint a webshopos vásárlás esetén nem vagyunk kötelesek a vásárlástól számított 14 napon belül vissza adni a program díját, mivel az adott időre, időtartamra szóló szabadidős programnak minősül.

Idén a nyári táborok esetén ha hatósági tiltás miatt esetleg nem tudnánk a turnusokat megrendezni, akkor az éves pártolói tagdíj kivételével (6.000 Ft) visszatérítjük a befizetett díjakat, vagy jóváírjuk egy még szabad programon.

Erre a kockázatmegosztásra azért van szükség, hogy az Egyesületet se érje aránytalan kár a nektek rendezett táborok ránk maradó fix költségei miatt.

Program lemondást a befizetőtől tudunk elfogadni írásban.

A működtetőnél és az egyesületnél a lefoglalózott szolgáltatások lemondása az igénybevétel előtt 31. napig teljesen díjmentes.

Egyéb esetben (akár lemondás, vagy távolmaradás történik):
– 15-30 napon belül: 50 % kötbér a teljes árból
– 8-14 napon belül: 75 % a kötbér a teljes árból
– 0-7 napon belül vagy meg nem jelenés/átvétel esetén: 100 % kötbér a szolgáltatás teljes árából.

0-7 napon belül díj visszatérítést, jóváírást tehát nem áll módunkban biztosítani bármilyen okból történő távolmaradás, szabálysértés (házirend, HSZ stb. megsértése) miatti kitiltás, saját felszerelés hiánya, betegség, vagy információhiány miatti meg nem jelenés estére sem.

 

Átjelentkezési lehetőségek:

Egyszer van lehetőség áttenni az időpontot, de mindig csak a szolgáltató által visszaigazolt szabad kapacitások, időpontok terhére.

Ezt minden esetben a rendeléskor megadott E-mail címről írt levélben kell jelezni a szükséges elérhetőségi adatok megadása (telefonszám, rendelésszám) mellett.

 

Kártérítés:

A szervezőket ért károk azonnali követelésére fenntartjuk a jogot. Ennek elmaradása esetén a résztvevő kizárható a programból a befizetett díj visszatérítése nélkül.

A résztvevők az általuk okozott károkért saját maguk kötelesek helytállni, kiskorúak esetében a gondviselő köteles fedezni a kárt.

Egyes program elemek elmaradása esetén az azokért ténylegesen kifizetendő díj tételek arányos része kérhető csak vissza, amennyiben szolgáltató egy hozzá köthető ok miatt szándékosan nem teljesítette azt.

A program segítői, önkéntesei önállóan kötelesek helytállni a tevékenységük miatt keletkezett esetleges károkért.

Szervezők és a segítőik minden felelősséget elhárítanak maguktól, amennyiben a résztvevő nem jelzi haladéktalanul, illetve számunkra is érthető módon a programmal, vagy a saját állapotával kapcsolatos kedvezőtlen változásokat.

Az ebből eredő minden későbbi kártérítési igényről résztvevő lemond.

 

Jelentkezés és részvétel kiegészítő feltételei (KF)

Egy fogyasztó (és a hozzá köthető hozzátartozókat, és kapcsolt vállalkozásokat is összevonva) maximum 4 résztvevőt tud befizetni a webshopon keresztül a táborra.

A heti és napi díjak nem tartalmazzák az étkezést, a saját felszereléseket (pl törülköző, naptej,kulacs stb), az utazást, biztosítást, fakultatív és egyéb költségeket: szállást, orvosi, kártérítési, saját eszköz pótlási, vagy tábor nyitási-zárási időn túl nálunk tartózkodó résztvevő + felszerelése megőrzési költségeit.

A sportoktatás és a hajók használata  nincsen minimum vagy maximum mennyiségi korláthoz kötve. Tehát a tényleges részvételtől és igénybevétel számától (hány kört megy a résztvevő) függetlenül kifizetendő a program díja.

Nálunk mindegyik gyermek legalább 2 sportoktatáson, és napszakonként több mint 2 hajós körnél is többet kint tud lenni velünk a vízen!

A programok időbeli beosztása, egyes program elemek héten belüli felcserélése egymással az aktuális időjárási és vízállási viszonyoktól függően alakulhat.

Lehetőség szerint a felsorolt szolgáltatások mindegyikét megvalósítjuk a résztvevők és a program megvalósíthatóság biztonságának figyelembe vételével.

 

Amennyiben hozzánk köthető ok miatt teljesen elmaradna a programelemekből valamelyik, abban az esetben írásbeli kérésre jóváírjuk a tétel árát azonos szezonra érvényes kupon formájában vagy visszatérítjük.

Ilyen eset lehet például a kreatív foglalkozást tartó személy váratlan megbetegedése, és a helyettesítés hiányában a foglalkozás teljes elmaradása a héten.

Amennyiben hozzánk nem köthető, tőlünk független tényező miatt elmaradna a program elemekből valamelyik, abban az esetben nem tudjuk a program elem árát jóváírni, vagy visszatéríteni.

Ilyen ok lehet a viharos, hűvös, esős időjárás vagy a vizugy.hu oldalon a Budapesti 1646,5 fkm vízmércén 500 cm feletti vízállás, amely veszélyeztetheti a résztvevők biztonságát, egészségét – vagy bármilyen más általunk nem elhárítható körülmény: például elered az eső a strand látogatás idején.

A programok mindegyike alapvetően nyílt közterületen, és a Dunán zajlik. Résztvevőnek ezért különösen ügyelnie kell arra, hogy a kijelölt  tartózkodási területet önkényesen ne hagyja el, ne vonja ki magát a felügyeletünk alól még átmenetileg sem.

 

Kik jöhetnek?

Nyári táborainkba/programjainkra a hajózásra alkalmas állapotú (Hajózási Szabályzat szerint), egészséges résztvevőket tudjuk befogadni 6 éves kortól, 1 hetes vízitúráinkra pedig 8 éves kortól.

A millenniumi túrára szülői kísérettel 8 év a korhatár, anélkül 14 év. A többi vízitúrára 8 éves kortól jöhetnek a résztvevők, amennyiben tudnak már kenuzni.

Nagyobb testvér vagy szülő jelenléte esetén a korhatár módosulhat. A kisebbek is eljöhetnek, ha biztosított az állandó felügyeletük a program alatt a gondviselő/kísérő részéről.

Programjainkon csak szobatiszta, önállóan étkezni és öltözni tudó résztvevőket tudunk fogadni.

Nyári táborainkat azok számára szervezzük, akik nem igényelnek életvitelszerűen szakszerű orvosi/gondozói felügyeletet, és cselekvőképességük nem korlátozott orvosi / pedagógiai értelemben.

A fertőző betegségben, magatartási zavarban, labilis viselkedési/elmeállapotban lévő, vagy a hajózási képességeket és közösségi életben való aktív részvételt hátráltató bármilyen fogyatékosságban szenvedő résztvevőket nem tudjuk fogadni az erre való szakosodásunk hiányában.

 

Fogyatékosság esetén:

A jelentkezési lapon kérjük külön feltüntetni az esetleges fogyatékossággal kapcsolatos információkat, illetve kérjük előzetesen telefonáljon. Résztvevő köteles számunkra szóbeli tájékoztatást is adni a táborba történő megérkezéskor erről.

Bizonytalanság esetén a nyílt napunkon vagy a hétfői napon történő napidíj vásárlásos megjelenést kérjük igénybe venni, ahol lehetőséget biztosítunk a program kipróbálásra edző felügyelete mellett.

A próba evezés eredményétől függ, hogy tudjuk e a továbbiakban vállalni a résztvevő evezésoktatását, edzését.

Amennyiben fogyatékosságban szenvedő személyt szeretne valaki jelentkeztetni, kérjük a szülőt, hogy 30 napnál nem régebbi orvosi igazolást csatoljon a jelentkezéshez a sportolásra való alkalmasságról.

 

Kéréseink:

Megtévesztő adatok megadása vagy valótlan tájékoztatás esetén nem vállaljuk a felelősséget a résztvevőért, és a lemondási feltételeknek megfelelően kezeljük a befizetett tábordíjakat. Ilyen esetben elutasíthatjuk a részvételt, és megtagadhatjuk az újra jelentkezést.

A korábbi evezős tapasztalat nyári táborainkban/edzéseinken nem előírás, mivel minden évben indítunk teljesen kezdő képzéseket az oktatási heteken és a vízitúrákon is.

Az úszástudásról a szülő/gondviselő nyilatkozik. A víziszonyban / egyensúlyvesztéssel járó betegségekben szenvedő résztvevőket nem tudjuk fogadni programjainkon.

Minden úszni nem tudó résztvevő, és a 18 év alattiak csak szabályosan viselt és megfelelően becsatolt mentőmellényben szállhatnak be a kenukba, mehetnek közel a vízparthoz.

 

Probléma, panasz esetén:

A felmerülő panaszokat, észrevételeket, kérdéseket haladéktalanul és minden esetben az elnöknél, illetve az aktuális program/vízitúra vezetőnél, illetve a hajó kormányosánál is kérjük jelezni.

Amennyiben a hajó kormányosa nem reagál érdemben, résztvevő köteles haladéktalanul a programvezetőnél jelezni gondját-baját, természetes igényeit, mint például: éhség, szomjúság, elfáradás, rosszullét, testi-lelki fájdalom stb.

A programhelyszíneket önkényesen elhagyni a táborvezető/edző konkrét (más nagykorú jelenléte nélkül kimondott) engedélye és az általunk írásban megbízott kísérő nélkül nem lehet, ezen szabály megsértése a programokról való kizárással jár.

 

Minden esetben a vízitelepen, illetve a külső helyszínek bejáratánál van a gyülekező és a ki-bejelentkezés is. Csak a bejelentkezés és az általunk adott karszalag felvétele után lehet velünk jönni a partra, illetve a vízitelepi kijelentkezés után hazamenni.

A szülőnek 1 nappal korábban jeleznie kell, ha a tábor vége előtt vinné el gyermekét.

 

A házirend minden résztvevő számára kötelezően betartandó /lásd lentebb/, megsértése esetén a résztvevő kizárható.

A házirendet és az itt felsorolt feltételeket súlyosan vagy ismételten megszegő résztvevő programokra történő további jelentkezését a szervező indoklás nélkül elutasíthatja, a korábban elfogadott jelentkezéseket törölheti a lemondási feltételekben szereplő feltételek alkalmazásával.

A résztvevő szabálysértő, ön vagy közveszélyes viselkedése esetén a programból haladéktalanul kizárásra kerülhet. Ilyen esetben a programdíj visszafizetésére sem tarthat igényt résztvevő, vagy gondviselője.

A képek illusztrációk, a részvétel saját felelősségre történik, beleértve a kiskorú beíratását – azért ilyenkor a gondviselő felel.

 

A program nyelve a Magyar. A változtatás jogát fenntartjuk!

Jelen feltételek visszavonásig érvényesek.

 

We can speak/write english language (basic level) but our documents, offers, terms and conditions has written in Hungarian language. We are not responsible for communications other than Hungarian language.

Óbudai Sportegyesület and indian-vizitura.hu and the crew does not take any responsibility for damages resulting from misunderstandings in the translation of the programs, services and descriptions on the site in any other language.

Thank you for understandig!